Projecten

Ons Werk

Tevreden klanten van spoedlabel

Wat zeggen klanten over spoedlabel?

Wij hebben Bram van Spoedlabel.nl onlangs ingehuurd om onze verkoop kansen van ons huis te vergroten met het juiste energielabel. Na een ontspannen kennismaking is Bram aan het werk gegaan zonder ons echt te storen. Na afloop werden wij geïnformeerd over de staat van ons huis.  Hierbij werd ons al snel duidelijk dat Bram snel, accuraat, klantvriendelijk en professioneel werkt. Dit blijkt onder andere uit de heldere uitleg, technische kennis over de staat van ons energieverbruik en aangeboden oplossingen. Binnen 2 dagen was het label, zoals voorspelt door Bram, binnen. Kortom een aanrader.
Spoedlabel zorgde binnen 2 dagen voor ons energielabel. Dit was niet alleen snel maar Bram was ook duidelijk serieus bezig om het beste resultaat voor ons huis te boeken en dat is in de huidige markt zeker zo belangrijk. Snel maar ook betrokken, vakkundig en professioneel.

Vraag nu je energielabel aan!

Spoedlabel is dé keuze voor iedereen die op zoek is naar een snel en efficiënt energielabel. We combineren snelheid, duidelijke communicatie en kwaliteit om aan al jouw wensen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek waarom we de allersnelste in de markt zijn.